Členské příspěvky pro rok 2020

Vážení členové Golf Klubu České Budějovice, v souvislosti se zahájením nové golfové sezóny si Vás dovolujeme upozornit na povinnost zaplatit členské poplatky pro rok 2020 na bankovní účet č. 210916228/0300, variabilní symbol: Vaše rodné číslo.

Jakmile Vaše úhrada dorazí na náš bankovní účet, obnovíme Vám členství na technickém serveru ČGF a připravíme Vám členskou kartičku pro letošní rok, která bude k vyzvednutí na recepci klubu (případně zašleme pro členy, kteří bydlí mimo region).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonních číslech nebo mailové adrese (vše uvedeno v sekci Kontakty).

Zpět na Aktuality

Aktuálně

Členské příspěvky pro golfovou sezónu 2022

Vážení členové Golf Klubu České Budějovice, v souvislosti se zahájením nové golfové sezóny si Vás dovolujeme upozornit na povinnost zaplatit členské poplatky pro rok 2022 na bankovní účet č. 210916228/0300, variabilní symbol: Vaše rodné číslo.

Po připsání úhrady příspěvků na náš bankovní účet Vám bude obnoveno členství na technickém serveru ČGF. Připravíme Vám členskou kartičku pro letošní rok, která bude k vyzvednutí na recepci klubu (případně zašleme na základě žádosti poštou pro členy, kteří bydlí mimo region).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonních číslech nebo mailové adrese (vše uvedeno v sekci Kontakty).

Začátečnická odpoledne 2021

Užijte si golf v centru Českých Budějovic! Od května můžete na Driving range Švábův Hrádek navštívit lekce golfu pod vedením zkušeného trenéra.

Každý pátek od 18:00 do 19:30 jsme pro Vás přichystali Začátečnická odpoledne.

Členské příspěvky pro rok 2021

Vážení členové Golf Klubu České Budějovice, v souvislosti se zahájením nové golfové sezóny si Vás dovolujeme upozornit na povinnost zaplatit členské poplatky pro rok 2021 na bankovní účet č. 210916228/0300, variabilní symbol: Vaše rodné číslo.

Jakmile Vaše úhrada dorazí na náš bankovní účet, obnovíme Vám členství na technickém serveru ČGF a připravíme Vám členskou kartičku pro letošní rok, která bude k vyzvednutí na recepci klubu (případně zašleme pro členy, kteří bydlí mimo region).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonních číslech nebo mailové adrese (vše uvedeno v sekci Kontakty).


Fotogalerie

Fotogalerie:


Kdy vyrazit na golf

Počasí České Budějovice - Slunečno.cz

Naši partneři: