Golfové lekce 2018

Užijte si golf v centru Českých Budějovic! Od května můžete na Driving range Švábův Hrádek navštívit lekce golfu pod vedením zkušených trenérů. Každé pondělí jsme pro Vás přichystali Začátečnická odpoledne, ve středu pak můžete své ratolesti svěřit našim trenérům. Kurzy budou každý týden, vždy od 17 do 19 hod.

Dětský golf 2018

Začátečnická odpoledne na Švábáku

Zpět na Aktuality

Aktuálně

Členské příspěvky pro golfovou sezónu 2022

Vážení členové Golf Klubu České Budějovice, v souvislosti se zahájením nové golfové sezóny si Vás dovolujeme upozornit na povinnost zaplatit členské poplatky pro rok 2022 na bankovní účet č. 210916228/0300, variabilní symbol: Vaše rodné číslo.

Po připsání úhrady příspěvků na náš bankovní účet Vám bude obnoveno členství na technickém serveru ČGF. Připravíme Vám členskou kartičku pro letošní rok, která bude k vyzvednutí na recepci klubu (případně zašleme na základě žádosti poštou pro členy, kteří bydlí mimo region).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonních číslech nebo mailové adrese (vše uvedeno v sekci Kontakty).

Začátečnická odpoledne 2021

Užijte si golf v centru Českých Budějovic! Od května můžete na Driving range Švábův Hrádek navštívit lekce golfu pod vedením zkušeného trenéra.

Každý pátek od 18:00 do 19:30 jsme pro Vás přichystali Začátečnická odpoledne.

Členské příspěvky pro rok 2021

Vážení členové Golf Klubu České Budějovice, v souvislosti se zahájením nové golfové sezóny si Vás dovolujeme upozornit na povinnost zaplatit členské poplatky pro rok 2021 na bankovní účet č. 210916228/0300, variabilní symbol: Vaše rodné číslo.

Jakmile Vaše úhrada dorazí na náš bankovní účet, obnovíme Vám členství na technickém serveru ČGF a připravíme Vám členskou kartičku pro letošní rok, která bude k vyzvednutí na recepci klubu (případně zašleme pro členy, kteří bydlí mimo region).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonních číslech nebo mailové adrese (vše uvedeno v sekci Kontakty).


Fotogalerie

Fotogalerie:


Kdy vyrazit na golf

Počasí České Budějovice - Slunečno.cz

Naši partneři: